Boka Lyckalen

Lyckalen är vår gemensamhetslokal för medlemmar.  Den kan hyras för exempelvis kalas, student med mera. Kostnaden är för medlemmar 200 kr per dag plus en depositionsavgift på 300 kr kontant, som fås tillbaka när man återställt och städat lokalen. Depositionsavgiften måste betalas kontant. Icke medlemmar, föreningar, klubbar och företag är också välkomna att hyra Lyckalen vid enstaka tillfällen kostnaden då är 400 kr plus en deposition på 1000 kr kontant. För enklast hantering för oss önskar vi att hyran betalas via swish och dispositionen kontant.

Maximalt 35 personer får vistas i lokalen. Eftersom det ligger lägenheter direkt ovanför är det viktigt att visa hänsyn. Det ska vara tyst och lugnt efter kl 22.00  söndagar till torsdagar och efter 24.00 fredag- och lördagskvällar.

Så här gör du

  • Boka i kalendern nedan
  • När bokningen är rätt och registrerad så kommer hemsidan skicka en automatgenererad e-post till den e-postadress ni skrev in i beställningen.
    (Det kan hända att e-posten hamnar i skräpposten)
  • Gå till fastighetsexpeditionen en tisdag kl 18.00-19.00 för att betala, skriva kontrakt och kvittera ut nyckel
  • Städa och återställ. Lämna sedan nyckel till fastighetsexpeditionen en tisdag kl 18.00-19.00, om allt är i ordning återbetalas deposition.
Din bokning har registrerats. Tack!
Omdirigerar till betalning...

Bokning klar

Välj dag

Välj tid

Dina uppgifter