Nyheter

Värmesystemet

Nytt år och nya möjligheter.

 

Nu när ventilationen börjar bli färdig kommer vi köra igång med värmesystemet.

Vi har idag problem med värmebalansen i våra lägenheter, vissa var väldigt kallt och andra har väldigt varmt. Detta arbetet ska hjälpa oss balansera upp systemet så alla har samma förutsättningar.

 

Vi har upphandlat Qsec till att hjälpa oss med detta, de kommer dels behöva komma ni i vissa lägenheter för att se hur det ser ut i förberedelse skedet. De berörda lägenheterna kommer få lapp i brevlåda av Qsec när detta är och var ni ska lämna er nyckel om ni inte är hemma denna dagen.

 

När förberedelserna är klara kommer de komma tillbaka och utföra själva arbetet. De kommer byta ut termostater och radiatorer på samtliga element. Information om när de kommer ut och var ni ska lämna in er nyckel om ni inte är hemma kommer delas ut till respektive lägenhet av Qsec. Skulle ni inte vara hemma eller inte har lämnat i från er en nyckel kommer Qsec göra ett ytterligare försök, missar ni även detta kommer ni få betala för det uteblivna besöket.

 

Ni kommer få all information som ni behöver i brevlådan under de kommande dagarna från oss i styrelsen. Men några av er kommer få lapp i brevlådan redan idag från Qsec.

 

Undrar ni något är ni välkomna att kontakta styrelsen på vår mail.